Sitta själv=)

Hej på er!!
Här går tiden så himla fort och det händer någonting hela tiden. Julfriden har lite sänkt sig över vårt hem och vi är mest hemma och myser. Axel kan sitta helt själv nu för tiden, det tycker han är roligt eftersom han kan plocka med sina leksaker samtidigt som han har lite koll på oss när vi springer omkring. Nätterna är fortfarande ganska jobbiga till och från. Han (inte Lalle=)) vill äta hela tiden och vaknar ofta. Snart ska vi till barnkliniken och se om de kan hjälpa oss. Det verkar som att han har väldigt känslig mage.
Alla ni som följer oss: Hoppas ni mår riktigt bra!!
SÅ kul att kunna sitta själv!
Axel firar världens bästa pappa på fars dag med presenter på morgonen.






Snart jul

Oj vad vi är dåliga på att blogga... Men tiden går så fort och man hinner med en bråkdel av det man vill=) Nu är det snart jul, jag har tjuvstartat lite med att putsa fönster och hänga upp julgardiner idag... Min fina syster har varit här i några dagar, helt underbart. Fotat, myst med lillbus och promenader i solskenet=)
Ikväll blir det tacos och idol hos Colin o comp. Mys!
Simma lugnt=)
Kom på att jag inte bloggat om babysim, så här kommer lite bilder från det (som vi tyvärr inte kan gå på längre)
"Ackurat som en ank". Min kära pappa har många kloka ordspråk (lite som Alfons Åbergs pappa) Ett citat: "om man är lite lekfull så blir livet mycket roligare".
"Hopp opp i bingo" och "Lägg dig kulle" är två andra saker som man ofta fick höra när man var liten.

RSS 2.0