En helt ny värld...

...har öppnat sig för Axel när han har börjat sitta, och det är inte vilken värld som helst utan Astrid Lindgrens värld! Idag har vår lilla familj varit på en utflykt till Vimmerby och gått på höstmarknad bland pippi långstrumpar och busiga emilgossar. Alfred kom fram och tyckte Leo var jättefin och Leo var som vanligt inte sen att vända ryggen till och inta kliställning. Nu kanske ni tycker att Axel är lite för liten för att uppskatta detta, men han var supernöjd och väldigt glad av att sitta i vagnen, hänga på mamma och pappa och titta på alla roliga människor.
Vi är väldigt nöjda med dagen och här kommer lite bilder som bevis på detta!
Igen..tack för att ni vill läsa om oss=)
Bilden talar för sig själv=)
Vem kan gapa störst?
MYS!
Du och jag pappa, tror ja dè

Mycket tid för foto=)

Hög tid för Axel själv att börja blogga...här kommer han.
Mamma lät mig låna vår Mac och jag börjar bli riktigt haj på den, mamma fick dock hjälpa mig med stavningen så jag kan göra ett inlägg. Jo, mamma och jag håller oss isolerade eftersom jag har haft öroninflammation och streptokocker (den stavningen var inte lätt). Har fått massor med äcklig medicin. Så vad gör mamma, jag och Leobus hemma hela dagarna. Lite allt möjligt faktiskt. Bland annat så snickrade mamma ihop min nya polisbil igår, så det blev en testrunda med den. Idag har mormor varit här och i morgon kommer min polare Colin hit.
Puss på er alla från mig, Axelbraxel.
Konstigt. Varje gång jag hoppade upp på min polisbil gjorde mamma ett läte...typ brm. Jag tror hon försökte härma en bil. Ja ja, jag lät henne hållas. Men därav min konstiga min=)
Efter polisjakten var jag tvungen att softa lite i soffan.

Ja hallå?

Lalle här.
Då var man igång igen med det frenetiska knipperknapprandet på tangentbordet.
Nu i helgen så hade vi hjälp med anslutning av badkar, wc och gandfat så nu har vårt hus vuxit lite till och vi slipper gå ner för att borsta tänderna etc. Fint. Men framför allt så kan vi bada, och då särskilt den lille mannen. Kung Axel, Prins Korv. Han tog sig en simtur igår kväll, 10 längder fri stil, och han var nöjd med installationen. Efteråt satte han sig och tuggade på en plasthammare.


Det börjar bli kallare och första vintern i huset nämar sig. I takt med detta BÖR ni se ökad frekvens på inläggen, men jag vågar inte lova något.


Här kommer en bunt bilder! Sista dagen i trädgården 2009, Axel lite finklädd och en del från nya badrummet.


Tack för att ni läser om oss =)


Stilig och stel som en fiolsträng.
En känsla av frihet.
Sista dagen för året.
"Jag gnolar en liten visa om kärlek och respekt..."
Badkar för 2 eller 3. Beroende på storlek.
Recept på glädje = Nytt flygplan och en strumpa.
Blir torr i handduk.

Varför??

Usch, vi är inne i en jobbig period. Axel somnar normalt sett för natten mellan 21 och 22. Varje kväll vaknar han när han har sovit ca en timme och gallskriker, han skriker så han tappar andan och är otröstlig. Det börjar ta knäcken på oss. Varför?? Vad kan man göra för att hjälpa honom?? Vi tror inte att det är magen då vi bara kör amning nu. Kan det vara nattskräck? Är han inte lite för liten för det. Igår kväll tog Lalle in honom till kontoret och satte på Pingu på datorn, han blev knäpptyst. Efter pingu somnade han i Lalles famn. Jag satt och grät hysteriskt i soffan under tiden. Jag tycker det är så jobbigt. Dels för att man inte vet vad det beror på, jag vet inte hur jag kan hjälpa/ trösta honom och oftast har man själv sovit i någon halvtimme så man är allt annat än människa.
Nu sitter han här i mitt knä i sin mysdress från Alfons Åberg och är hur lugn som helst och livet är bara underbart igen samtidigt som jag redan fasar för nästa kväll/natt.
Axel och räddaren i nöden: PINGU
Tagen av Linda (gudmor och moster=)

RSS 2.0